BoelBewust
Shares

1 belangrijke tip om zachter én juist krachtiger te werken!

Shares

Hoi hoi!

Zachter werken……

Oooh, wat heeft daar een belemmering voor mij op gezeten. Ik weet nog dat ik 5 jaar geleden bij de start van Boel Bewust heel graag met de meditatieochtenden mee wilde doen. Maar dat betekende dat ik dus de woensdagochtend VRIJ zou moeten houden. Voor mezelf. (Ja dáág, dat kon toch niet?!) En dat was lastig want stel je voor dat er dan een klant zou komen die net dan dat plekje wilde hebben….

Gelukkig heb ik het toch gedaan en heeft het me veel gebracht! En uiteraard paste alles precies met mijn klanten 🙂 Hard werken kan ik goed, nog even gas geven, de druk opvoeren en ik knal nog even lekker door.

Maar in de jaren ondernemerschap heb ik juist het meest wonderlijke ontdekt; dat júist als ik záchter ging werken, ik véél krachtigere resultaten boekte! Zowel voor mijzelf, maar bovenal voor mijn klanten.

Fascinerend!

En hoe te gek is dat… dat is een pareltje om door te geven! En dat doe ik op het seminar, waarin jij leert wat jou in je kracht zet, wat je uit je kracht haalt, waarom je in die valkuil blijft stappen om steeds maar een beetje meer te geven terwijl je wéét dat je het niet moet doen. En vooral hoe je minder hard hoeft te werken van jezelf en de verantwoordelijkheid daar kunt laten waar die hoort. Alles om meer energie in je passie over te houden!

Dit is Ewald! Met een belangrijke tip voor je:

Ewald Nagels van EN Coach is gastspreker/workshopleider voor dit seminar! In de middag neemt Ewald ons mee in lichaamsgerichte oefeningen die je helpen met het ‘hoe dan?!’. Hóe kan ik meer bij mezelf blijven, zachter werken en weer bijsturen als ik mezelf over de kop aan het werken ben!

PS: Naast dat ik innerlijk veel werk heb verzet om minder ‘hard aan de bak’ te hoeven gaan, heb ik ook de technologie leren inzetten om mijn bedrijf soepel te laten verlope!

Ofwel; op het moment dat jullie dit lezen, zit ik heerlijk vakantie te houden! Hoezo, hard werken? 😉

En het seminar op zondag 23 september is mijn eerste mooie werkdag,

dus ik hoop je daar weer te zien!

Wil je een ticket bemachtigen voor de seminardag? Klik dan hier.

>