4 fasen hondenprofessionals

Beginnend, gevorder, leraar of coach. Ontdek in welke fase jij zit en welke groeistap daarbij hoort!

De 4 ontwikkelingsfasen 

Als instructeur of gedragsdeskundige ga je in je ontwikkeling door een aantal fasen heen van ontwikkeling & groei, met iedere fase een andere focus en ontwikkeling. Ontdek hier in welke fase jij zit en welke groeistap daar bij hoort!

Beginnend, gevorderd, leraar en coach

Ik onderscheid de fase van beginnende en gevorderde instructeur, waarna de fase van leraar of coach komt. Waarbij het belangrijk is te vermelden dat er geen goed of fout in de fasen zit, de ene is niet beter dan de andere. De punten van groei zijn uitgewerkt, waardoor helder wordt waar de kansen liggen om door te groeien. Je hebt zelf de keuze waar je zit en naartoe wilt groeien. Sommige professionals slaan fasen over. Het gaat om bewustwording van welke fase jij zit en waar jouw kansen liggen tot doorontwikkeling.

Expert in coaching

Met Boel Bewust draag ik bij aan het groeien van de hondenprofessional in iedere fase. Zo is er voor de beginnende en gevorderde instructeur de Online cursus ‘Boel Bewust lesgeven‘ over communicatie, zelfvertrouwen en didactische vaardigheden. Daarnaast is de coachopleiding ‘Leef je parel‘, om van hondentrainer tot mensencoach te kunnen uitgroeien. (Zelf)Vertrouwen, Coachvaardigheden, Intuïtie, Mildheid, Kracht, Uniek zijn woorden die mijn werk definieren.

Ik ben dankbaar dat ik mijn expertise met je kan delen om jou als instructeur of leraar naar de fase van coach te begeleiden, om meer bewustzijn bij de mens zelf en zijn/haar hond te creëren en de onderliggende spiegelingen op diepere thema’s uit te kunnen werken. Daarvoor is er eerst persoonlijke groei nodig, dat tot verdieping in je eigen leven en daarmee in je eigen bedrijf leidt. Zie hieronder wat er bij jou kan passen om hierin te groeien! Je mag me ook altijd vrijblijvend een bericht sturen om eens te horen waar jouw kansen liggen tot groei!

Fase 1 verdieping: Online cursus Boel Bewust Lesgeven, communiceren met een kwispel.
Fase 2 verdieping: Online cursus, Boel Bewust Lesgeven, communiceren met een kwispel.
Fase 3 verdieping: Online cursus ‘Boel Bewust lesgeven, communiceren met een kwispel’ en de Coachopleiding ‘Leef je parel’.

 

Fase 4 verdieping: De coachopleiding ‘Leef je parel’