BoelBewust
Shares

Bedankt Boel Bewust

Shares

​Zeven jaar en heel veel dankbaarheid, intens mooie trajecten, bijzondere mensen, lieve collega's en sparringspartners en heel veel zelfontwikkeling verder... 

​Een succesvol bedrijf dat ik met veel plezier run.

Dus waarom zou ik veranderen? Waarom blijf ik maar wijzigen, vernieuwen, veranderen? Ik heb het mijzelf afgelopen tijd ook afgevraagd.


Sinds ik zwanger was van Loek merkte ik al dat er verandering nodig was. Alleen zocht ik dit ​op een laag die achteraf gezien niet voor mij klopt. Veel marketing is erop gericht om te specialiseren en een niche te vinden.​

Dat ik dit afgelopen jaren geprobeerd hebt, maakte me achteraf ​gezien steeds een beetje minder gelukkig.

Ik ben geen expert in één ding. Ik ben multigepassioneerd.

Diversiteit en veelzijdigheid zetten mij juist aan. Ik houd van snelle wissels, grote sprongen en vrijheid. Maar omdat dit afwijkt van de standaard succesfactor, moest ik wel even slikken voordat ik dit volledig durfde te omarmen. 


Mijn puzzelstukjes

Afgelopen tijd ben ik gaan diepzee duiken - helaas alleen spreekwoordelijk -  en heb ik mijn kernwaarden weer op weten te halen. Belangrijke puzzelstukjes die voor mij aanwezig moeten zijn in alles dat ik doe. Als deze puzzelstukjes er voor mij zijn, dan voel ik me rijk, compleet en stroomt het.

Naast vrijheid, hoort daar ook verwondering, creativiteit, een dik vet confettikanon (je weet wel, die dikke kriebel die je voelt als je iets mega tofs/kloppends doet/ervaart), en moet het altijd gaan over de wondere wereld van ons mens zijn. 

Afscheid van BoelBewust

​En als je dit bovenstaande leest, kun je waarschijnlijk wel voelen dat de naam BoelBewust te zwaar voelt. ​Dus is het tijd om daar afscheid van te nemen. 

​Ook wil ik geen specifieke niche of doelgroep. Maar richt ik mij op mooie mensen of bedrijven die een wezenlijke bijdrage leveren in deze mooie wondere wereld. Of dat nu iets kleins is in je dagelijks leven, een groot project waaraan je werkt, of jouw bedrijf dat de wereld mooier helpt worden. 

​​

Ik help voorkomen dat het proces vertraagt of stagneert en help je loskomen van waar je nu staat. Mijn ideeën zorgen voor unieke invalshoeken, mijn ontwikkelingskracht geeft de nodige stroomversnelling en mijn onvoorwaardelijke support geeft je weer vleugels. 

Ik hou van korte en krachtige sessies, waarna je zelf weer verder kunt vanuit je eigen wijsheid. ​

​Boel Bewust Bedankt

Dus lieve BoelBewust,

Bedankt dat je mij afgelopen 7 jaar zo enorm veel inzichten hebt gegeven, dat ik heb mogen leren vertrouwen dat het leven me altijd weer verrassingen ​geeft, dat ik mij mag omringen met intens mooie collega ondernemers in dit vak, dat je me een plek heb gegeven in coaching- en hondenland, dat mijn vrienden en familie mij supporten in alle wispelturigheid - dat nu gelukkig een naam heeft (multipassionate, baby!). 


En voor al mijn lieve klanten; ​die keer op keer mij verder brachten, spiegels waren, en met ongelooflijk veel moed zich openstelde voor mij en met zelfvertrouwen weer terug de wereld in zijn gestapt. Een onwijs groot dankjewel. Het was een feestje om met jullie samen te werken! 


Voor jou als lezer, fan of ambassadeur: heel erg bedankt voor je steun en support. Ook zonder jou was het niet zo leuk geweest!

​Dit is geen afscheid.

Ik ben niet compleet veranderd, ik coach nog steeds, maar met heel veel andere mooie dingen ernaast. Ik mag ​nóg meer mijzelf zijn. Dus daarom ontmoeten we elkaar weer in een verfrist jasje bij Jelien.Nu

(​Daar kun je je ook inschrijven voor een portie Jelien/mnd). 

​Veel liefs!

​Jelien

>