Coaches-Met-Hond

Hallo collega!

Jij en ik: we lijken een beetje op elkaar.

We zijn allebei coach-met-hond. We zoeken allebei naar de beste begeleiding voor elke klant. En net zoals bij jou is de hond mijn belangrijkste collega. Ik ken de uitdagingen waarmee jij worstelt en ik weet hoe kwetsbaar de dieren zijn in ons vak.

Daarom bied ik coaching voor coaches-met-hond aan. In onze samenwerking leer je jouw persoonlijke eigenheid en die van de hond te respecteren. Zodat mens en dier kunnen zijn zoals bedoeld is. Stressvrij, volledig zichzelf en 100% oké.

Bij mij ging het zo:

ik dacht altijd dat mijn coaching goed was omdat mijn honden zo leuk zijn. Inmiddels weet ik beter. Het is mijn eigen kracht. Mijn unieke kleur. M’n pure ik.

De honden en ik werken in echte vrijheid samen. Dit lukt omdat ik vrij werd en mezelf leerde zijn. Sindsdien maak ik de meest waanzinnige, oprechte en krachtige spiegelingen mee.

Het is de overgave. Overgave aan wat er is. Dat het precies goed is.

Dat wil ik jou graag leren.

Dankzij Jelien weet ik dat alleen het volgen van mijn hart vreugde brengt, en niet het volgen van mijn ego.”
Interessant…vertel me meer in de gratis groeisessie >>

De kwaliteit van de hondencoaching ligt bij de begeleider.

That’s you.

Coachen met honden is fascinerend – en fragiel. Jij bent verantwoordelijk voor jezelf, voor de begeleiding van de klant én het welzijn van je hond. Duizend-en-één vragen komen op je af:

 • wat bedoelt mijn hond en snap ik ’m goed?
 • hoe integreer ik de hond op een zorgvuldige manier in mijn coaching?
 • hoe ga ik om met mijn eigen weerstanden en onzekerheid?
 • welke bedrijfsmatige keuzes horen bij me?
 • welke vorm matcht bij mijn passie en hoe kan ik uniek zijn?

Opeens schiet het door je hoofd: “Zit ik wel op de goede weg? Kan ik dit eigenlijk wel?”

Slik.

Hoe zou het voelen om ontspannen aan deze vragen te werken? Lekker te groeien naar een bedrijf zoals het voor jou bedoeld is?

Begeleiding voor coaches-met-hond

Ben jij een sensitieve, zorgvuldige coach-met-hond en wil je je eigen pad volgen? Ik begeleid je om de beste keuzes te maken.

Wil jij:

 • de relatie met je hond begrijpen en uitdiepen,
 • ervaren waar je kracht ligt, wat jou drijft en hoe je dat concreet maakt in je werk,
 • met een milde blik kijken naar wat jou belemmert,
 • met zachte kracht in actie komen,
 • meer groei en zichtbaarheid voor je bedrijf,
 • werk dat bij je hart past – dus nooit meer hard werken?
Met zoveel meer afgesloten, dan ik had durven dromen. Het was een mooie, intensieve reis. Uit mijn comfortzone gaan, was niet altijd eenvoudig. Maar wat het heeft opgeleverd, met jou als krachtige opleider Jelien, is onbetaalbaar!”- Esther

Mijn deur staat wagenwijd voor je open.

Wat verwacht ik van jou

Eerlijk is eerlijk: jouw commitment is een must. We gaan flink aan de slag, maar ook heel veel plezier maken. Soms lijken de sessies zelfs op lekker samen spelen. Je haalt alles uit deze coaching als je naar jezelf wilt kijken en de moed hebt om te veranderen. Spannend? Ja, klopt. Maar als jij durft, durf ik met je mee. Je bent al halverwege.

Halverwege? Dan nu de tweede helft. >>

Jouw investering: 60 minuten van je tijd.

Loop je vast en wil je weer loskomen? Ga je eindelijk dansen met de beren op de weg? Ben je toe aan een serieuze groeispurt?

Mail me voor een vrijblijvende sessie. Ik help mensen graag voor niks, vooral wanneer dat in hondenland meer compassie en verbinding oplevert. Jij investeert slechts een uur van je tijd, waarin je heel wat te weten komt. Da’s beloofd.

Regel jouw groeigesprek via onderstaand formulier.

 • Alle gegevens zijn hier veilig
 • Binnen twee werkdagen krijg je bericht
 • Als ik je niet kan helpen, denk ik mee over andere stappen die je kunt zetten

De kwaliteit van de hondencoaching ligt bij de coach. Bij jou dus: