Op zoek naar Krachtig coachende hondenprofessionals!

Op zoek naar Krachtig coachende hondenprofessionals!

Volg ook de Facebookgroep Krachtig Coachende Hondenprofessionals!

HET BORRELT EN HET BRUIST!… Het voorjaar is in aantocht en met de natuur staan velen op knappen om open te gaan bloeien. Er is een shift gaande, zoals ik ook in de jeugdzorg en ouderenzorg heb gezien. Meer aandacht voor het individu, de behoeftes achter de mens en met meer openheid en mildheid naar ‘problemen’ kijken.

Krachtig coachende hondenprofessionals

En zo ook binnen de hondentraining, van reguliere hondentraining naar COACHENDERWIJS de mens achter de hond beter begrijpen. Want het is niet langer meer te ontkennen;  dit vakgebied van hondenprofessionals vereist eveneens veel kennis van de mens! In contact met je klanten of cursisten kom je namelijk geregeld jezelf tegen. En gelukkig maar!

Het leven is een feestje!

En dat is zeker niet erg… het is zelfs een feest! (Ook al voel je dat nu wellicht niet altijd zo) Steeds weer die mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, te verdiepen en je eigen oude pijnlijke patronen te mogen transformeren. Om vanuit daar je klant ook dat laagje dieper te kunnen helpen.

Onvoorwaardelijke liefde doorgeven

Honden zijn prachtige wezens die ons helpen te herinneren aan die ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE. in contact met honden valt er vaak dat oordelende laagje tussen mensen weg. We begrijpen als hondenprofessionals zo goed hoe reactiviteit ontstaat, waar motivatieverlies door komt, hoe eenzaam ze zich kunnen voelen. En dát.. precies dát is ook hetgeen de mens ervaart en nodig heeft. Oók jijzelf, en óók jouw klant. En wanneer je dat gaat begrijpen, vanuit mogelijkheden leert zien, je krachten in ontwikkelt en jouw eigenheid versterkt gaat het echt een feestje zijn!

Mooi mens mogen zijn!

En dat stuk van de mens is precies waar mijn never-ending fascinatie ligt en waarin ik door ervaring en bij te leren heel veel kennis heb verzameld. Hoe wij als mens leren, waarom we reageren zoals we doen, wat maakt dat iemand in de weerstand schiet, waarom emoties ons zo in de weg kunnen zitten. En vooral:  door de kennis inzichten en tools je het om kunt buigen en voor je kunt laten werken. Geen weerstand, geen frustraties, vrijheid van binnenuit, trouw aan je eigen kracht kunnen blijven.

Kracht herinneraar

En dat wil ik jou graag leren! Ik noem mezelf graag KRACHTHERINNERAAR, omdat ik je middels coaching, oefeningen, kennis help herinneren waar jouw eigen kracht ligt, waar je hoofd minder hard met stemmetjes ertussen door hoeft te schreeuwen dat je niet goed genoeg bent, meer moet, iets niet mag of kunt…

Jezelf mogen zijn!

Herinneren waar jij vanuit jouw unieke mens zijn een HERSTELLENDE EN HELENDE VERBINDING kunt helpen creëren in de relatie tussen jouw klant en diens hond. Voorbij communicatie regeltjes, zakelijke afspraken, opvoedingsmethoden, gewoon vanuit JOUW EIGEN ZELF.

“Jelien helpt je met het volgen van je hartepad. Ze brengt je steeds weer terug bij wat echt belangrijk is.”

Heb jij er ook zo’n zin in dat jouw stem, jouw visie, jouw eigenheid de wereld in mag? Voelt het ook alsof je MEER BETEKENT of kunt betekenen dan je bedrijf nu op ingericht is? Matcht de uitstraling van WIE JIJ BENT en WAT JE DOET niet meer helemaal met de uitstraling van je bedrijf? Of ben je juist startende en zoek je naar JOUW MANIER?

En het belangrijkste… heb je zin om er samen in dit leven een feestje van te maken?

Neem dan contact op, ik help je te zakken naar dit krachtige gevoel!

Jij helpt mij om de beste versie van mezelf te zijn; je geeft me inspiratie en mogelijkheden en vooral de ruimte en de vrijheid om mezelf te zijn. Beter dan dat; je leert me hoe ik die ruimte en vrijheid voor mezelf kan scheppen.”- Dorine

JA, IK WIL EEN KRACHTIG COACHENDE HONDENPROFESSIONAL ZIJN 🙂 (klik hier) 

Hondenprofessionals

Volg ook de Facebookgroep Krachtig Coachende Hondenprofessionals!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.