Coachopleiding ‘Leef je parel’

Vanaf mei 2019 start ik een uniek coach-groei-opleidingstraject. Een intensief half jaar, waarin we in een groep aan de slag gaan om als persoon jouw eigen unieke parel te ontdekken om door te kunnen geven als coach. Die parel ligt verstopt in jouw pijn, daar waar jij je wonden hebt opgedaan in het leven. Hoe meer je in contact hiermee staat, hoe unieker jij jouw werk en leven kunt inrichten.

Moeiteloos, krachtig en vol wondermooie parels.

Het werken met mijzelf en meer en meer durven ondernemen vanuit mijn zielsmissie heeft me veel gebracht. Ik ben krachtiger, zachter en meer ontspannen dan ooit te voren. En dat is wat ik door wil geven aan jou… omdat het leven echt een feestje is!

Wat leer je?

Naast dat je zelf een enorme transformatie doorgaat, blokkades gaat opheffen, je eigen zielsmissie ontdekt, je kracht ervaart en je pijn kunt omarmen, ontdek je diverse werkvormen, vanuit het systemisch werk, werken met vloerankers, werken met playmobile poppetjes, specifiek leren werken met emoties, traumaheling, natuurcoaching, de hond/het dier als spiegel en nog meer, om jouw werk als coach in te kunnen richten.

Hoe zit het in elkaar?

Naast twee live dagen per maand is er een online leeromgeving waar je alle kennis kunt opdoen, zodat in de live dagen het geleerde ge√Įntegreerd kan worden en je levenslang online mooi naslagwerk behoudt.

Er zitten vanaf het begin af aan modules bij die jouw helpen om je eigen bedrijf te starten of een flinke transformerende boost te geven. Omdat het pas echt waardevol is als jij jouw kennis en ervaringen ook weer kunt doorgeven, anders heb je er alsnog niet zoveel aan ūüėČ

[hoot_button url=”//boelbewust.nl/contact/” target=”self” size=”large” align=”center” color=”accent”]Dat klinkt tof! Ik wil er meer over weten >>[/hoot_button]

Voor wie?

De opleiding is geschikt voor iedereen die voelt dat het coachvak in hem/haar zit, daar nog wat onzeker over is, die weet dat honden helpen bij traumaheling, voor de hondenprofessional die echt op de diepe onderlaag bij de mens wilt leren werken, voor de professional die een grote verdiepingsslag in zijn of haar leven wilt maken en nu √©cht impact wilt cre√ęren in het eigen leven en die van een ander.

Voor iedereen die bereid is te investeren, ambitieus is en er klaar voor is het leven volledig aan te nemen en zijn missie uit te dragen!

Een vooropleiding is niet nodig, wel een uitgebreide intake met mij om te kijken of dit traject geschikt en afgestemd is voor jou. Dus voel je een JA, dan plannen we een gesprek in!

[hoot_button url=”//boelbewust.nl/contact/” target=”self” size=”large” align=”center” color=”accent”] JA! Ik wil graag meer weten! [/hoot_button]

Na deze opleiding:

 • Ben je in staat om zelfstandig mensen te coachen op de laag van de ziel.
 • Ben je zelf door belangrijke weerstanden heen gekomen en gegroeid als mens en coach!
 • Heb je creatieve werkvormen tot je beschikking om toe te passen tijdens jouw begeleiding.
 • Kun jij jezelf gidsen op jouw eigen pad en kun je anderen leren zichzelf te gidsen
 • Ervaar je veel zelfvertrouwen in het opzetten/doorstarten van jouw bedrijf en valt het woord concurrentie weg uit jouw woordenboek.
 • Weet je de kracht van honden in te zetten in begeleidingstrajecten om iemand eigen kracht naar boven te halen.
 • Is helder wat jouw zielsmissie hier is en hoe je daar vorm aan kunt geven zodat het bij jou en jouw zielenklanten past.
 • Heb je jouw praktijk op een intu√Įtieve en liefdevolle manier ingericht en verdien je er ook nog eens geld mee.
 • Heb je werk gemaakt van je passie en ga je een leven tegemoet met heel veel vreugde!

Waarin onderscheid deze opleiding zich:

 • Ik betrek jouw unieke pad erin. Sterker nog, ik zie dit als basis voor jouw eigen praktijk, waardoor je direct uitgroeit naar een authentieke coach.
 • Vanaf het begin wordt je begeleid in het starten/inrichten van je bedrijf, zodat je er direct geld mee kunt verdienen. Niemand heeft immers wat aan opgeleide coaches zonder goed lopend bedrijf.
 • Ik laat JOU volledig JOU zijn, omdat dat wat er al in je zit wil groeien en er niets gefixed hoeft te worden aan je!
 • Omdat honden een belangrijke rol vervullen in mijn leven en die van jou, waardoor je groeit, samen met honden.
 • Er is g√©√©n keurmerk, en daar ben ik trots op! Omdat ik jou volledig vrij wil laten zijn. En de praktijk wijst uit dat dit niet essentieel is voor een goed lopend bedrijf‚Ķ. En twijfel je daaraan? Neem dan z√©ker eens contact met me op! Het begin van jouw transformerende reis.

Praktische informatie

Wil je meer weten over de investering in tijd, energie en geld? Dan spreek ik je graag!

[hoot_button url=”//boelbewust.nl/contact/” target=”self” size=”large” align=”center” color=”accent”]JA, hier word ik enthousiast van! Plan een gesprek met me in!>>[/hoot_button]
>