BoelBewust
Shares

Ervaring; van chaos naar speelsheid

Shares

​Ayla kende ik al van een lezing in België een aantal jaar geleden. Toen zij aangaf graag coaching te willen ging ik nieuwsgierig met haar in gesprek. Dat ze potentie had, had ik toen al gezien. 

Wat een speelsheid, wat een energie, wat een vrolijkheid. Te zien in haar ​tekeningen en vormgevingswerk van MOOBDesign, en ook de puppy lessen die zij met MOOB coaching g​eeft doen niets onder aan creativiteit! (een kijkje nemen waard!)

Ayla is zelf als een jonge pup. Maar wel een die een beetje teveel geleerd had rekening te houden met alles en iedereen en daardoor zichzelf wat kwijt raakte wat zich uitte in chaos. 

Hoe gaaf dat ze de stap durfde te maken naar zichzelf, en zo vol lef, speelsheid, humor, energie en hernieuwde focus haar bedrijf verder kon gaan uitbouwen. Voor puppytraining kun je in Belgie (Moorsel) bij haar terecht, en voor design van je website, huisstijl of flyers, raad ik haar van harte aan!

Dit is haar ervaring met het traject bij mij:

Hoe was het met jou, hoe was je leven voordat je met mij ging samenwerken? Waar was je mee aan het stoeien? Ik was erg emotioneel, ik voelde spanningen langs alle kanten. Ik wist niet goed hoe ik met alles moest omgaan. Mijn verleden, het ontslag, de afwijzingen, een huis, de honden,… En dan een zaak uit de grond proberen stampen voelde aan als een foute combinatie. Ik was erg chaotisch en had geen structuur meer.

​Wat had je allemaal al geprobeerd dat niet goed werkte? Een gesprek met een andere coach, TRAVAK gevolgd, gesprekken en workshops op Starterslabo,… Allemaal met wel iets van extraatje maar niet het complete pakket.

​Wat was jouw hoofd reden, twijfel of onzekerheid die jou in eerste instantie weerhield om in een traject te stappen? Het budget, aangezien ik werkloos ben en we toen net een huis hadden gekocht.

Wat maakte dat je er toch voor gekozen hebt? Het gedacht dat alles zoveel beter en makkelijker zou gaan. Hoe ik met alles zou leren omgaan en hoe ik dingen zou gaan aanpakken.

​Waar sta je nu? hoe heeft dit je leven veranderd? Wat waren de kleinste inzichten die het grootste resultaat hebben gegeven? Bewustwording was wat het meeste effect had. Bewust kiezen voor iets, mij bewust zijn waarom ik emotioneel ben/was, bewust met mijn zaak of mijn klanten bezig zijn. Momenteel doe ik wat ik graag doe en dat op mijn eigen speelse manier. Er is nog wel een weg te gaan maar dit was alvast een ferme sprong voorwaarts!

Wat heb jij als het meest prettig aan onze samenwerking ervaren? De gesprekken, een echte spiegel! Soms heel luchtig maar vaak diepgaand. De tips, tricks en goede raad die je meegaf om er dan zelf verder mee aan de slag te gaan maakten het af. Plus, dat ik je zomaar een berichtje mocht sturen met vragen of feedback.

Aan wie zou jij het traject aanbevelen? Iedereen in de hondenwereld die een level hoger wil schakelen zonder zichzelf te verliezen.

En heb jij nog een belangrijke tip, groot of klein, voor mij om mijn diensten te verbeteren? Oei, neen 🙈

>