Logo Boel Bewust

​Jezelf ergens kwijt geraakt....
.... en weer op zoek naar jezelf?

​​​Ontdek met deze 4 GRATIS stappen hoe ​jij jezelf weer terug vindt!

"Je hebt me meegenomen de lucht in,

omdat ik niet in mijn eentje hoog genoeg kon springen. 

Maar toen eenmaal in de lucht liet je me los,
vertrouwend dat ik mijn vleugels kon uitslaan 

en verder kon zweven."

​(Dorine​)

Als je jezelf ​voor je gevoel kwijt bent...

 • ​voelt het alsof je in chaos leeft
 • ​ben je vooral voor anderen aan het zorgen, maar vergeet je jezelf makkelijk
 • ​merk je dat je het contact met je lijf verliest, gedachten overheersen en die zijn vaak niet zo positief (understatement) 
 • ​ben je van alles aan het zoeken om jezelf weer beter te laten voelen, maar kom je niet tot de kern
 • ​zou je het liefst naar een onbewoond eiland willen om weer tot jezelf te kunnen komen

​​Herken je dat je daarom steeds op zoek bent naar inspiratie en download je iedere weggever om jouw ​leven ​te verbeteren en jezelf te versterken? En blijf je hardnekkig uitkijken naar een ​inzicht of coach die jou echt verder kan helpen? Die ervoor zorgt dat je d​e kern van jezelf kunt voelen en kunt leven? 

En... ben je met die hoop ook op deze pagina beland? 


Lief mooi mens, als je dit herkent wil ik je de liefdevolle spiegel voorhouden:

​​je probeert het buiten jezelf te zoeken en op te lossen


en dat is nu júist het patroon dat doorbroken wil worden. 


​Zolang jij nog gelooft, denkt en voelt dat jíj niet klopt, zal niets van dat wat je ​verandert in je leven ​het verschil naar geluk brengen. Ook niet de nieuwe baan, je partner, een hond, nieuwe cursus of een maand op een onbewoond eiland. 


​Ik geloof dat de sleutel ligt dat jij het ín jezelf mag gaan ​her-ontdekken!


Ontdekken hoe mooi jij al bent, voorbij alle laagjes en muren die je ooit noodzakelijkerwijs hebt moeten opbouwen om te overleven. En weet je? En ik wil dat je dit heel goed begrijpt: er is niets mis met jou en je hoeft niet gelijmd of geheeld te worden.


Jij mag ontdekken hoe je weer in contact komt met die prachtige kwaliteiten en onvoorwaardelijke liefde ín jouzelf. 

Ontdek hoe jij dat onbewoonde eiland voor jouzelf kunt worden als het leven pittig wordt.


En ik help je daar met liefde bij!  

Jelien Lammers

​ liefdevol spiegelende coach

​Deze cursus bracht me bij mijn kern. Dat ik weer herinner wat in mij leeft en vanuit welk doel ik anderen wil coachen.


Dat inzicht zorgt er bij mij voor dat ik mijn zelfvertrouwen voel groeien en mezelf niet langer kleiner maak dan ik ben. ​


De cursus is toegankelijk, brengt heel wat inzichten en motiveert om zaken te veranderen en aan te pakken!

​Lies Vanacker​

Kom je belemmeringen onder ogen en pak deze liefdevol vast...

Ik kan jou uit ervaring laten zien wat er nu van je gevraagd wordt, zonder dat je nog iets hoeft te leren. Ik kan jou helpen herinneren aan wie jij al bent. Dat alles dat bij jou hoort precies klopt, inclusief deze twijfels en onzekerheden. Ik kan jou helpen om dit juist in te zetten ​in jouw leven​, op jouw eigen manier!

Ik zie jou al, in jouw volledige pracht als mens.

Dé doorbraak voor mij kwam doordat ik niet alleen hoorde van de zoveelste ‘guru’ dat mensen specifiek op mij af zouden komen ‘omdat ieder mens uniek is’, maar dat ik het eindelijk kon vóelen en ervoer.


Dat er een moment kwam waarop ik realiseerde dat ik juist mijn twijfels en machteloze gevoel kon inzetten als krachtbronnen. Voor mijzelf én voor anderen.


En ik weet hoe gek dat klinkt, zeker als je vast zit in die onzekerheid. Maar dat precíes is de switch die van belang is en ik wil je er graag bij helpen om die te maken!


Jelien Lammers
​is jouw liefdevolle spiegel


Daarom heb ik deze mini cursus voor jou ontwikkeld.
Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw verborgen krachten. 

Die krachtdelen in jezelf waar je nu minder makkelijk bij kunt komen, omdat je (nog) niet gelooft dat ze bij jou horen. Die je onbewust weg hebt moeten stoppen, omdat de mogelijkheden ontbraken om die te ontwikkelen.

Ik help je om in dieper contact te komen met jouw drijfveren, om jezelf te leren kennen wie je echt bent. En je zult ontdekken dat dáár jouw kracht zit. Dat geeft houvast in de richting die jij met jouw leven op wilt. 

En daar hoort alles bij, zowel de mooie als de minder mooie kanten, je successen en angsten, je talenten en onvermogen. Ik zie dat dit allemaal bij elkaar jou uniek maakt. En wil het jou graag zelf ook laten zien :-)

Ondanks dat ik al een coach opleiding afgerond heb en bezig ben met een tweede opleiding voel ik diep van binnen een onzekerheid of ik het wel ga kunnen. ​

​Ik merk nog steeds dat ik niet makkelijk bij mijn gevoel kan komen, ondanks dat ik weet waar ik vast loop.​ 


Maar tijdens jouw! meditatie uit de mini-cursus ​lukt het wel! Het leek wel of je deze precies voor mij had ingesproken, zo raak was 'ie. ​

​Na deze meditatie liep ik te stuiteren, voelde mij zo opgelucht en ervaar nóg meer energie om weer verder te gaan waar ik mee bezig ben!


Waar jij mij bij hebt geholpen is in hele duidelijke begrijpelijke taal leren voelen.  De wijze hoe je uitlegt, hoe je het beestje bij de naam noemt, hoe je helpt te voelen zonder dat het vaag is...

dat geeft mij een inzicht waar ik zelf verder mee kan!

​Gwen Kok

Allereerst wil ik zeggen hoe ontzettend inspirerend/krachtig & vol jouw teksten, zinnen & woorden bij me binnen komen tijdens het lezen van je minicursus.
Het was mooi om dit te mogen ervaren, voelen, proeven hoe het bij me binnen kwam en wat het met mijn persoonlijk groei heeft gedaan.


En ik ben je dan ook ontzettend dankbaar. Dat ik jou en je werkwijze heb mogen leren kennen en toe heb leren passen bij mijzelf en mijn ontwikkeling. 


​Het heeft voor mij op een magische manier heel wat deuren geopend waarin ik op een heel ander manier naar mijzelf ben ​gaan kijken en ik me daarin nu heel compleet voel.​Stephanie Platteau

Ontdek in ​deze 4 stappen...

Hoe je moeiteloos weer terug in contact komt met wie jij nu écht bent.


 • Wat heb je nodig:
  > Een flinke portie moed om jezelf in de liefdevolle spiegel aan te kijken.
  > Een hoop nieuwsgierigheid om jezelf op een dieper niveau te leren kennen.
  > Tijd om de 4 stappen in jouw eigen tempo uit te voeren, en ze niet tussendoor te proppen.
  (Anders weet ik ​dat het effect niet vanuit de diepe onderlaag ​gaat komen,  en je door blijft gaan zoals je altijd deed).

 • Na d​eze lessen ontvang je af en toe een mail van mij met inspiratie.
  Jouw financiële investering voor deze cursus is NIETS!

​Meer gratis inspiratie op het YouTube kanaal van Boel Bewust!

Maar let op!


​Wil je verandering en zit je vast in je huidige situatie of loop je keer op keer tegen dezelfde patronen aan? Dan zul je toch echt in contact met ​een professional moeten kijken naar ​deze patronen.

JA, je kunt zelf een heel eind komen, maar oprechte bewustwording in je eigen patronen heeft een spiegel nodig. NEE, dat kan je niet zelf. ​Niemand kan dat, hoe bewust je ook bent van jezelf! 

Er is een liefdevolle spiegel nodig, van iemand die jou accepteer zoals je bent. Waar je mag delen wat er in jou speelt, welke mooie of lelijke kanten je ​in je hebt. Ze horen allemaal bij jou. 

​Die coach moet op precies dit moment in jouw leven klikken met wie jij nu bent. ​

Dat kan ik voor jou zijn.

Je weet allang of wij klikken of niet. Of je geïnspireerd raakt en kunt voelen wat ik met mijn woorden bedoel.Maar dat heb jij allang gevoeld toen je de video's bekeek of de oefeningen hebt gedaan. 

Als ​jij de klik voelt, en jij gunt het jezelf om uit je oude patronen te​ komen (hoe spannend ook!) en met liefde te​ leren kijken naar jezelf, dan kun je bij mij een diepgaande spiegelsessie boeken om te kijken of we samen een traject kunnen aangaan o​m jouw groei vorm te geven. Ik kijk met liefdevolle ogen met je mee in de spiegel om samen te ontdekken welk prachtig, krachtig en zacht mens er te zien is, ook als jij dat zelf (nog) niet ziet. 

>