Gratis

Hoe fijn is het om even gratis kennis te maken! Zeker als je een echte Hollander bent ūüėČ Maar ook is er tegenwoordig een overvloed aan gratis diensten en producten, die je waarschijnlijk‚Äč allemaal gevolgd en gezien hebt, maar mogelijk ook wat teleurstelling met zich mee heeft gebracht.

Je kunt wellicht wat terughoudend zijn om nu te gaan voor echte groei en vraagt je af of je wel aan het juiste adres bent. Het is dus niet gek dat jij hier op deze pagina terecht gekomen bent! 

Het proces van bewustwording gaat in fasen. Iedere fase heb jij iets anders nodig. Soms is dat alleen een korte inspiratie, een inzicht, door een quote, een‚Äč oefening of woorden die helpen bij te voelen wat jij voelt. 

‚ÄčMaak kennis met mij op de volgende manieren: ‚Äč(Maar lees ook de onderste tekst even :-))

‚Äč1. Het Boel Bewust YouTube kanaal - boordevol inspirerende video's. 

‚Äč2. Een Liefdevolle SpiegelSessie

‚ÄčLaat je inspireren op het Boel Bewust YouTube Kanaal!

‚ÄčEen kleine greep uit meer dan 20 inspirerende video's met uitleg, oefeningen en inzichten. ‚ÄčVergeet je niet te abonneren! 

Maar let op!


‚ÄčWil je verandering en zit je vast in je huidige situatie of loop je keer op keer tegen dezelfde patronen aan? Dan zul je toch echt in contact met ‚Äčeen professional moeten kijken naar ‚Äčdeze patronen.

JA, je kunt zelf een heel eind komen. Maar oprechte bewustwording in je eigen patronen heeft een spiegel nodig. 

NEE, je kunt niet zelf bewust worden van eigen onderliggende patronen. ‚ÄčNiemand kan dat, hoe bewust je ook bent van jezelf! 

Er is een liefdevolle spiegel nodig, van iemand die jou accepteer zoals je bent. Waar je mag delen wat er in jou speelt, welke mooie of lelijke kanten je ‚Äčin je hebt. Ze horen allemaal bij jou. 

‚ÄčDie coach moet op precies dit moment in jouw leven klikken met wie jij nu bent. ‚Äč

Dat kan ik voor jou zijn.

‚ÄčJij weet allang of wij klikken of niet. Of je ge√Įnspireerd raakt en kunt voelen wat ik met mijn woorden bedoel. Dat heb jij allang gevoeld toen je de video's bekeek of de oefeningen uit de blogs hebt gedaan. 

Als ‚Äčjij de klik voelt, en jij gunt het jezelf om uit je oude patronen te‚Äč komen (hoe spannend ook!) en met liefde te‚Äč leren kijken naar jezelf, dan kun je bij mij een diepgaande spiegelsessie boeken. Ik kijk met liefdevolle ogen met je mee in de spiegel om samen te ontdekken welk prachtig, krachtig en zacht mens er te zien is, ook als jij dat zelf (nog) niet ziet.

Soms is er maar √©√©n gesprek nodig, een inzicht een duwtje, om daarna door te kunnen. Dan betaal je alleen voor deze sessie een gereduceerd tarief. 

‚ÄčLiefdevolle Spiegel Sessie

‚ÄčKrijg mijn beroemde liefdevolle spiegel voorgehouden, zodat jij in je onbewuste diepe lagen ontdek‚Äčkingen kunt doen over jezelf over:‚Äč


- Wie jij écht bent, voorbij je maskers

- Welke stappen jij ‚Äčte zetten hebt om je leven richting te geven waar j√≠j blij van wordt

- Wat jou momenteel nog weerhoudt om ‚Äčmet heel veel plezier en kracht te coachen

- Waar jij jezelf onbewust tegenhoudt om een succesvolle praktijk te cre√ęeren

- Een volledig oké gevoel met jezelf!


We bespreken op welke manier we daarna jouw groeiproces zullen vormgeven, zodat jij eruit kunt halen wat je nodig hebt. 


Deze investering is gratis als je daarna een op maat afgestemd traject gaat volgen (die we vrijblijvend na deze ‚Äčsessie zullen bespreken) en kost ‚ā¨75,- (ex btw) als je niet verder wilt.

>