BoelBewust
Shares

Hoe komt het dat je nog zo weinig met je kennis en kunde doet?

Shares

​Je hebt vast al zoveel workshops en opleidingen gevolgd in je leven, dat mensen vaak vragen 'ga je nou alwéér wat anders erbij doen?'. Maar jij geniet enorm van je groei met je bewustzijn en leert jezelf steeds beter kennen. Ergens zou het toch genoeg moeten zijn om nu echt vol voor je eigen coachpraktijk te gaan. Maar toch blijf je maar een drempel maar voelen..

Ergens weet echt wel dat je veel te bieden hebt. Maar hoe meer je leert, hoe meer je ook voelt wat je allemaal nog niet allemaal weet. Daardoor zie je steeds ook andere inspirerende mensen om je heen die al verder zijn dan jij en jij twijfelt om jezelf te laten zien.

Herken je dit? Grote kans dat juist deze integriteit direct je grootste belemmering is om jezelf neer te zetten als een krachtige coach.

​Zuiver​heid in het coachen 


Veel coaches en andere bewustwordingswerkers zijn namelijk enorme nieuwsgierige aagjes die zich verdiepen in persoonlijke groei om oprecht en zuiver te kunnen handelen. Omdat ze weten dat als iets oprecht en puur is, dat de meeste verbinding, vrijheid en groei voor een persoon oplevert.

De grootste angst die zij hebben is dat ze onbewust schade toebrengen aan anderen. Vaak omdat ze zelf die schade hebben gekend door niet volledig gezien en gehoord te zijn. Ze zouden het zichzelf niet kunnen vergeven dat ze iemand pijn zouden hebben berokkend vanuit onbewust handelen. Daarom zijn ze extreem gemotiveerd om meer te blijven leren om het állerbeste van zichzelf de wereld in te brengen.

Integriteit als kracht èn belemmering.

Wat ze zich niet realiseren is dat deze integriteit zowel hun grootste kracht én belemmering is.
Dus als je dit herkent. Realiseer je dan: Je zorgvuldigheid siert je en is belangrijk om te behouden.


Èn vergeet niet dat het (sorry-not-sorry voor deze mindfuck 😉) níet integer is om alle kennis, ervaring en opleiding die jij als uniek persoon hebt, bij jouzelf te houden of voor maar een gering aantal mensen. Want er zijn een hele hoop mensen die júist van jóu willen leren, precies op het punt waar je NU bent.

>