Coachende Hondenprofessional

Van positief naar intuïtief & authentiek:

voor hondenprofessionals die op een diepe laag met de mens willen werken.

Je hebt een hondenschool, bent gedragstherapeut of begeleider – al een tijdje of nog maar kort. Hond en mens staan bij jou op nummer 1 en je hebt een groot hart voor de zaak. Maar je voelt iets…

Er verandert iets.. Je hebt het gevoel dat er meer in zit, dat er meer gebeurd of nog uit te halen is, maar je kunt je vinger er niet goed op leggen. Je weet niet meer wat er nu echt bij jou past. Onrust zeurt in je lijf.

Het kan anders, dat voel je. Maar hoe dan? Misschien herken je dit wel:

  • Je bent steeds meer bezig met de mens achter de hond.
  • Je voelt dat er een verschuiving plaats vindt, van methoden naar intuïtie.
  • Je vraagt je af of jouw huidige klanten nog wel bij jou passen.
  • Je bent onzeker over je coachvaardigheden en kwaliteiten.
  • Je maakt je zorgen over je financiën en de toekomst.
  • Je vraagt je af hoe training nog in verhouding staat tot wat je aan het doen bent.

Je bent jezelf aan het kwijt raken. Shit.

Veel ‘ondernemers in hondenland’ worstelen in hun job. Zo veel meningen en methodes, zo veel papiertjes en certificaten, verwachtingen van anderen en zo veel dromen en ideeën… Welke keuzes moet je maken? Houd je vast aan trainingsmethoden of doe je het toch anders? Maar wat zeggen collega’s daarvan?

Onzekerheid.

Geen fijn gevoel.

Het kost energie om het op de huidige manier te blijven doen.

(Bekijk hier in welke fase jij zit!)

Ontdek dat de schakel naar krachtig en intuïtief coachen héél dichtbij ligt!

Je lekt energie weg, omdat je vasthoudt aan ideeën en methoden die losgelaten willen worden. ‘Je moet eerst dit, voordat je..,’ Herken je dat?

Dat is een uitvlucht van jouw brein, dat het spannend vindt, om het echt op jouw manier te gaan doen.

Want het vraagt lef, om ‘kleur te bekennen’ en dat vraagt afstemming, op wie jij écht bent!

En daar is wat hulp bij wel fijn.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Om werkelijk vooruit te komen, is stilstaan bij je eigen kern de enige optie.

Ik help je te keren op de weg. Een eigen koers te bepalen. Daar waar jij van merkt dat je hart gaat stromen, dat de klanten snappen wat jij bedoeld, waar jij moeiteloos je kennis kunt overdragen en je daardoor krachtige transformatie in het leven van de mensen ondersteunt.

Daar is eerst je eigen onderzoek en transformatie in nodig, je eigen weerstand en pijn onderzoeken. Niet het meeste leuke, maar wel nodig om tot de onderlaag te kunnen zakken.

“Jelien helpt je met het volgen van je hartepad. Ze brengt je steeds weer terug bij wat echt belangrijk is.”

“Ontdek de parel in jouw eigen pijn”

Het leven geeft ons vaak wonden, vaak zelfs onbewust en moeilijk te benoemen. Maar ze zijn er. Die wonden maken jou uniek. Ze zijn er omdat jij daar parels uit kunt halen. Parels die jij weer door kunt geven aan jouw klanten, omdat dat hetgene is dat jij zo goed kent.

Vaak zitten we alleen onszelf in de weg door het af te keuren dat we ons zo voelen. We worden faalangstig, maar zijn daarbij ook bang voor ons succes en onze eigen kracht.

Want wat gebeurt er als jij ècht gaat uitdragen wat je voelt?

En daar ligt de parel.

Voel je hoe spannend dat ook is? Maar wanneer jij je wonden kent en herkent, ontstaat in je hart ruimte allereerst voor jezelf, om daarna de ander echt te zien. Dan geef je ruimte aan de groei die de ander nodig heeft. Zónder zelf hard te werken, adviezen te hoeven geven of het beter te weten.

Los van dat alles ontstaat juist de magie. De magie waarin jij ervaart dat je goed bent zoals je bent, en door kunt geven aan jouw klanten dat zij precies goed zijn zoals ze zijn. Hoe heerlijk zou het zijn als dat gevoel meer en meer de wereld in kan stromen!

Coaching voor hondenprofessionals: jij bent de rode draad

“Jij helpt mij om de beste versie van mezelf te zijn; je geeft me inspiratie en mogelijkheden en vooral de ruimte en de vrijheid om mezelf te zijn. Beter dan dat; je leert me hoe ik die ruimte en vrijheid voor mezelf kan scheppen en zo weer door kan geven aan mijn klanten.”- Dorine

Benut deze en ontdek jouw unieke kwaliteiten als coach en pionier in dit vak!

Coachopleiding ‘Leef je parel’

Wat breng je zelf mee

Jouw commitment is een must. Je durft naar jezelf te kijken en wilt (hoe lastig het ook nu nog voelt!) aan de slag met jouw blokkades en pijn. Hiervoor is tijd, energie en inspanning nodig.

Ingewikkeld? Ik help je ont-wikkelen, omdat de reis naar jouw parel uiteindelijk écht een feestje is!

“Met veel geduld en warmte heb je me begeleid. Het is eigenlijk niet goed op te schrijven hoe dankbaar ik ben. Ik heb grote stappen gemaakt en er komen er nog meer, dat weet ik zeker!” – Mimi

 

“Jelien heeft mij laten zien dat alles wat ik nodig had om te veranderen al in mijzelf zat. Met haar warme, open manier van coachen zette ze me in de eerste sessie al volledig terug in mijn kracht. Hiermee heeft ze mijn leven in korte tijd zowel zakelijk als privé enorm veranderd en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar. ~Ewald

Er is maar 1 manier om succesvol te zijn: jóuw manier.

 Ontdek hier in welke fase jij zit als hondenprofessional, en ontdek welke groeistap jij kunt maken! 

Kort overzicht van de coachmogelijkheden:

 

 

Coachopleiding ‘Leef je parel‘om uit te groeien naar een authentieke coach! Leer meer over de hond als ingang voor zelfheling bij jouw klanten en werk levensverandend als nooit te voren.
Verbindingsochtenden om samen met gelijkgestemden te groeien, inspiratie te ontvangen, intervisie te plegen, te sparren en vooral jezelf te mogen zijn!
Seminardagen, ieder jaar organiseert Boel Bewust twee seminars, die iedere keer een andere verdieping geven op persoonlijke thema’s om je vak te kunnen uitdiepen.
Boel Bewust Lesgeven, 10 weekse Online cursus om je vaardigheden als instructeur te vergroten op het gebied van communicatie en instructie