Krachtige Intuïtieve Coaches

Van pijn naar pracht!

Voor jou, als jij de parels wilt poetsen uit jouw eigen leven, om door te geven aan anderen!

Je voelt al een tijdje dat je meer wilt. Je meer kunt. Je staat op een kruispunt in je leven en vraagt je af wat er nu echt goed bij jou past. Anderen helpen spookt er door je hoofd. Maar je wilt niet de zoveelste zijn die een coachopleiding gaat volgen of misschien heb je het al wel gevolgd… maar dan.

Beren zijn zichtbaar op de weg als jij jouw eigen afslag wilt nemen. Waar begin je, kun je het wel, mag je het wel…

Het kan anders! Dat voel je, dat wil je.

Misschien herken je dit?

  • Je staat te popelen om impact te creëren in de wereld.
  • Je hebt eigen pijn in het leven goed gekend op jouw manier en voelt dat je hier wat mee zou kunnen.
  • Je voelt je onzeker omdat het lijkt alsof je zelf nog zo aan het begin staat.
  • Ideeën stromen door je heen, maar iets houdt je tegen..!
  • Je voelt je soms te kwetsbaar en lijkt kracht te verliezen om anderen te kunnen helpen.

Waar moet je toch beginnen. Help!

Ontdek dat de schakel naar krachtig en intuïtief coachen héél dichtbij ligt!

Ik ga er van uit dat jij méér bent dan je papiertje, meer dan jouw kracht of kwetsbaarheid  en ik ben reuze nieuwsgierig naar wat er allemaal al in jou opgeslagen ligt. Uit ervaring weet ik dat er heel veel wijsheid vrij kan komen als we onze eigen pijn en belemmeringen onder ogen durven te komen.

De parel poetsen

Zo noem ik dat. Jouw parel poetsen, die verborgen ligt in jouw wond die je in het leven hebt opgedaan. Dat maakt ook dat jij uniek bent. Er is er maar één zoals jij. En die mooie versie van jezelf, die mag stralen, met alles dat erbij hoort wil ik graag samen met jou naar boven halen.

Boel Bewust biedt een platform voor jouw groei.

Van mens tot coach, en van coach als mens. Omdat het instrument waar je mee werkt volledig jouw prachtige ware zelf is. En jouw leven en jouw praktijk pas echt gaan stromen vanuit zelfliefde! Jouw kracht, die opgeslagen ligt te midden van jouw kwetsbaarheid. Maar hoe fijn is het om daar een handje hulp bij te hebben.

De groeimogelijkheden:

In de coachopleiding die in mei 2019 van start gaat, neem ik je mee in een bijzondere reis. De reis van pijn tot parel, die jij door het zelf te doorlopen weer kunt doorgeven aan jouw unieke zielenklanten.

Jij neemt jezelf mee naar jouw kern, waarbij ik je mag ondersteunen met werkvormen, interventies, opstellingen en een liefdevolle spiegel voorhoudt. Zodat jij weer kunt herkennen en herinneren wie jij werkelijk bent. Met al het moois én het minder moois.

Spannend..?

Zeker weten!

De moeite waard?

Oók zeker weten!

Als je ook maar ergens in jezelf een ‘JA’ voelt, neem dan contact op! Ik kijk vrijblijvend en gratis met jou mee naar een passende vervolg stap voor jouw verlangen en we kijken samen of de opleiding goed bij jou zal aansluiten!

[hoot_button url=”//boelbewust.nl/contact/” target=”self” size=”large” align=”center” color=”accent”] JA, ik voel een ja! >>[/hoot_button]

Bekijk hier meer informatie over de coachopleiding:

Coachopleiding ‘Leef je parel’