BoelBewust
Shares

Leuke challenge…. Maar nu?!

Shares

Leuke challenge…. Maar nu?!

Het is nu een maandje geleden dat we gestart zijn met de challenge. De uitdaging om meer Levenskracht in je leven te ervaren. De oefeningen hebben ertoe bijgedragen dat je er weer meer mee in contact kon komen.

Dan zou ik nu eigenlijk een mail moeten sturen met de vraag of het lukt om het vast te houden, of dat je anders wellicht mijn hulp kunt gebruiken. Dat je toch eigenlijk door het doen van de oefeningen je kracht en je energie weer kunt laten stromen. Dat de keuze bij jou ligt.

…Maar dat doe ik niet.

Wellicht heel onhandig voor mijn bedrijf, om vooral deze krachtcoaching af te raden 😉 Maar ik wil je nóg een laagje dieper laten voelen. Op de laag waar het écht oke is.

Ik wil je juist meegeven dat je ook géén levenskracht mag ervaren. Dat het óók oké is als je er even doorheen zit. Je waardeloos voelt. Je energielevel beneden NAP is. Dat je niets hoeft te doen om krampachtig te gaan oefenen of proberen door de oefeningen je levenskracht wel weer te ervaren.

Dat je juist door het proberen om het weer te voelen, je vastbijt in oefeningen die je maar succesvoller, vrolijker of krachtiger maken, je juist je verder van je spoor af raakt. Die voornemens die maar rond blijven dwalen met ‘ik zou toch eigenlijk zus of zo moeten doen of denken’….

Want anders is het niet goed genoeg.

Anders ben ik niet goed genoeg…

Dat is wat je jezelf onbewust aan het vertellen bent op dat moment. En wanneer je die stemmetjes in beeld hebt, dan hoef je er alleen maar vriendelijk naar te kijken en realiseren dat het maar stemmetjes zijn. Dat je naast dat je je k*t voelt, je weet dat die kern er nog steeds wel is. En dat na deze stroom van ellende en onzekerheid er vanzelf weer een periode van kracht en zelfvertrouwen komt.

… Gewoon oké coaching…

Want dat is hoe het leven gaat. Op en neer, in een continue bewegende stroom. En dat het enige is dat het mag stromen, het gevoel toe te laten, en er oké mee zijn.

En omdat ik zelf weet hoe lastig het kan zijn om in je eentje te voelen, emoties toe te laten, zeker als je dat niet vaak hebt mogen of durven doen. Dan wil ik je alsnog uitnodigen, om met alle liefde het eens samen te doen.

Om te voelen hoe het is om volledig oké te zijn, opgelucht weer de deur uit te gaan. Niet omdat je dan gefixed bent, maar omdat je op een diepere laag ervaart dat je écht oké bent!

En dat…. dat is pas krachtig… <3

Het gesprek is helemaal gratis en vrijblijvend, zonder addertjes! Ik help mensen van Friesland tot België, dus mocht je verder weg wonen dan is het via Skype ook mogelijk!

Zoals je hieronder leest zul je er geen spijt van krijgen 🙂

Een aantal reacties nav de Gratis Groei Sessie:

“Wauw, dit was bijzonder, ik had nooit gedacht dat dit er in één sessie uit zou kunnen komen”

“Fijn om bevestiging te krijgen en nu nog beter te snappen waarom ik doe zoals ik doe”

“In één sessie zette Jelien me alweer volledig terug in mijn kracht, ik ben haar ontzettend dankbaar”

“Het is in woorden niet te vatten, maar er is in mijn gevoel zoveel verschoven dat ik veel meer rust ervaar”

---
---
>