Mini traject: Zelfverzekerd coachen!

Zelfverzekerd coachen, zonder trucs of tools!

Een unieke kans dit jaar in een kleine, veilige groep (max 4 personen) te leren zakken naar jouw unieke kern, jouw authenticiteit om vanuit daar bewust intuïtief te kunnen coachen in contact met jouw klanten!

Voorbij de onzekerheid, voorbij ‘het rugzakje moeten vullen om…’ maar een boost voor jouw zelfvertrouwen, je bouwt feeling op met ‘het niet-weten’ en ervaart dat dat echt helemaal oké is!

Voor coaches/begeleiders/dienstverleners die vóelen dat ze zichzelf ergens kleiner houden en weten dat ze diep van binnen meer waard zijn dan waar ze nu contact mee hebben. Die er aan toe zijn de diepte in te duiken met zichzelf, om de vinger er volledig op te kunnen leggen.

Wat gaan we doen?

We gaan voorbij jouw ‘bullshit’ die je jezelf vertelt, dat je het nog niet kunt, dat je eerst nog moet investeren in kennis of methoden, of je rugzak nog moet vullen.

Je gaat ervaren wat jouw unieke kracht is,

je gaat helder zien wat jij te bieden hebt,

Je gaat voelen waarom jouw klanten op jou zitten te wachten.

We gaan aan de slag met je intuïtie, die plek in jouzelf waar alles klopt, waar je ‘weet’ wat je nodig hebt, wat je moet doen. En we werken met het ‘niet-weten’ en doen daarin de ontdekkingen die voor jou van belang zijn voor jouw vervolg stappen.

Wat krijg je?

  • Je krijg 2x een 1-op-1 intensieve Skype sessie van 1 uur, waarin we heel gericht jouw blokkades in beeld krijgen die jou belemmeren om je vrije authentieke zelf als coach te zijn.
  • 1 groepscoaching van 4 uur (donderdag 25 oktober 13-17 uur) waarin je ervaart, ontdekt, voelt en beleeft!

Eén Skype sessie is voorafgaand aan de live bijeenkomst, en één na afloop om je vervolgstappen samen helder te formuleren zodat je met gerichte focus en kracht weer door kunt. En je krijgt drie mede collega’s die jou helpen in je proces om dit geleerde vast te houden!

Wat investeer je?

Jouw investering voor dit minitraject, met maxi resultaat voor deze boost zelfvertrouwen is €395,- (excl. 21% btw)

>>Van deze kans wil ik gebruik maken, ik meld mij aan! >>

(en er is dus maar beperkt plek! Dus zie ik jou? :-))

p.s. wil je héél graag maar komt deze datum je écht niet uit, kom in contact dan kijken we naar een alternatief voor je!