Kleur krijgen en doorgeven!

Kleur krijgen en doorgeven!

Kleur krijgen en doorgeven. Dat is waar het kinderboek ‘Mosha, het hondje dat weer kleur kreeg’ over gaat! En daarmee krijgt voor mijn gevoel Boel Bewust nu ‘handen en pootjes’… Het wordt tastbaar dat jouw eigen kleur mogen leven bijdraagt aan jouw geluk, je zelfvertrouwen èn die van de mensen om je heen!

Hoe ik mijn kleur ontdekte

Daarin heeft Mosha voor mij een belangrijke rol gespeeld. Door haar komst kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het leren, ontwikkelen en coachen, van zowel mensen als honden. En vandaar uit is Boel Bewust ontstaan en doe ik dat wat het meeste bij mij past. Coaching geven op het vlak daar waar mens en hond elkaar raken.

Hoe Mosha kleur kreeg

Mosha heb ik in haar jongere jaren anders begeleid dan ik nu doe. De focus lag toentertijd op datgene wat niet goed ging en ik kon haar nog niet zo goed lezen. Zij trok zich daardoor steeds meer terug en werd wat timide. Toen ik mijn focus verplaatste naar dat wat ik wél wilde zien, wat ik haar wilde léren, wat ik haar wilde géven, bracht dat een enorme omslag in haar welzijn en ons contact. Ze begon steeds meer te stralen en kreeg zo steeds meer kleur erbij … en ik natuurlijk ook!

Kleur doorgeven

En hoe vrolijker, positiever en meer ontspannen wij beide zijn geworden, hoe meer wij onze kleuren kunnen doorgeven en uitdragen. Dat is dan ook gebeurt in het contact met Ty, de jongen van 9, waarop het boek geïnspireerd is.

Het boek laat zien dat wanneer jij ruimte voor jezelf inneemt, jij jouw kleuren laat schijnen, je daarbij anderen helpt ook hun kleuren er te laten zijn. Omdat iedereen precies goed is zoals die is.

Ook jij!

 

 

 

Klik hier om meer te lezen over het boek ‘Mosha, het hondje dat weer kleur kreeg’ (en scroll naar beneden).

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *