BoelBewust
Shares

Neem jij jouw plek in hondenland in?

Shares

Ha leuke collega!

Heb jij dat gevoel soms ook, dat het zo’n strijd kan zijn in de (honden)wereld. Waarin je vertwijfeld raakt of dat wat jij doet wel klopt, goed genoeg is, je het wel op die of die manier mag aanpakken.
Aan het begin in hondenland kon ik daar moeite mee hebben. Het had alles te maken met letterlijk en figuurlijk ‘mijn eigen plek’ durven innemen. Iets dat vanaf jongs af aan, als jongste dochter in een groot gezin, als gevoelig meisje in deze maatschappij, al best een klus in mijn leven is geweest.

Groeien en delen 
Dankzij mooie opleidingen, meditatie dagen en liefdevol zelfontplooiïng voelt het nu veilig om meer en meer die plek in te mogen nemen van mijzelf. En dat is een feest!
Vanuit daar voel ik ook dat er zoveel uit wil stromen, aan kennis, inzichten en coachvaardigheden om jou te leren vanuit jouw eigen authentieke zelf op een ontspannen en veilige, krachtige manier jouw klanten weer te kunnen helpen. Dat is rijp om doorgegeven te worden!
Omdat ik oprecht geloof dat het gaat om loyaal zijn aan elkaars essentie, want dan is er ruimte genoeg voor iedereen. Hoe jong, oud, startend of doorgewinterde expert je ook bent.

Spiegel thema’s.. 
Al deze eigen thema’s resoneren ook mee in het contact met jouw cursisten en klanten. Zo kan bijvoorbeeld ruimte innemen weerstand oproepen, de ‘ja-maar’ klant die jou overruled waardoor jij je onzeker voelt. De cursist die keer op keer de instructie moet horen waardoor jij denkt dat het aan jou ligt. Een klant die ten opzichte van de hond juist datgene nodig heeft waar jij ook een en ander in aan het leren bent.
Allemaal uitingen van thema’s die bij jou ook wakker willen worden, waarin ook jij op een liefdevolle manier je eigen plek in mag nemen. Immers: you teach what you have to learn….

Tijd voor jou! 
En het is er tijd voor. Tijd om te gaan staan voor wie jij echt bent, vanuit die rustige bron in jou die zich niet laat leiden door anderen en durft te staan, open krachtig en waardevol. Om de shift te maken van vaste trainingsmethoden naar coaching vanuit vrijheid, waarin er compassie, liefde en kracht naar de klant toe is. Het gaat om het opofferen van het jasje waar je altijd in gezeten hebt, omdat het een andere vorm aan te nemen heeft, En dat start bij jouzelf.

Life changing 
Want op die manier kun jij een levensveranderende impact hebben op jouw klanten. Klanten die niet zomaar even ergens een training volgen, maar die echt aan zichzelf willen werken, gecommitteerd zijn aan het geluk van zichzelf en hun hond.
En dan wordt het leven en werken echt één groot feest!

Heel veel tips voor jou! 
Afgelopen week heb ik iedere dag een tip gegeven in mijn Facebookgroep ‘krachtig coachende hondenprofessionals’. Ben je geïnteresseerd in bovenstaande, dan zou ik je aanraden dit weekend echt tijd in te ruimen om de video’s te bekijken. Ik deel namelijk waardevolle tips en geef veel uitleg om coachenderwijs te werk gaan om je zo te helpen op een diepere bewustzijnslaag in te steken bij jouw klant en diens probleem.

Questions & Answers  
Donderdag 19 april zal ik om 19.00 uur in de groep weer een Q&A live houden om de laatste vragen over deze video’s te beantwoorden. Dus pak pen en papier erbij tijdens het luisteren en noteer alles waar jij nog vragen over hebt of meer over wilt weten. Stuur het me door en ik neem het mee!
Mocht je er op dat moment niet bij kunnen zijn kun je ook deze video weer terug kijken in de groep. 🙂

Wil je hier nu écht meer over leren: Kom dan naar deze seminardag. Alleen dit weekend geldt de korting van €30,- nog!

 

 

>