Online Gratis Workshop

Coachen met intuïtie en vertrouwen als kracht! ​

​Zoekend naar wie je nu eigenlijk bent als coach/begeleider/bewustwordingswerker, wat past er bij jou, struin je het internet af. Je snapt niet waarom het nog niet stroomt met je klanten, of wat ​jou nu precies in de weg zit om te gaan voor jouw eigen praktijk. 

Je piekert er over, en voelt dat vlammetje wel van binnen, maar wat heb je precies nodig is de vraag die jij jezelf steeds stelt. 

De ene keer voel je jouw kracht, je vertrouwen zit dan zo diep dat je weet dat je een succesvolle en krachtige coach bent.

Maar er hoeft maar iets te gebeuren en je voelt een enorme onzekerheid. Je geluk hangt af van je klanten en het succes dat zij behalen. En je voelt dat het niet helemaal klopt.

Je zou zo graag wat meer op je intuitie willen vertrouwen, willen voelen dat je een unieke bijdrage levert en je minder laten leiden door wat anderen over jou zeggen of van jou vinden. 

Eigenlijk wil je Gewoon Blij Zijn! Zowel met jouzelf als mens, als met jou als coach!

​Dat is precies voor wie deze workshop is!

Deze workshop is geschikt voor coaches en begeleiders die mensen diepgaand (willen) helpen bij hun transformatie. Voor pioniers en leiders, die krachtig in hun vak willen (leren) staan. Die hun intuïtie aan hun kennis willen koppelen, om een diepe impact te creëren in hun sessies.

Een cadeautje voor ​jou als jij

 • ​ècht wilt uitgroeien tot een krachtige intuïtieve coach/begeleider/therapeut die spiritualiteit op een nuchtere en stevige manier wil in zetten.
 • ​bereid bent om ​je eigen kracht te leren kennen en ​als jij 100% trou​w wilt gaan zijn aan jezelf.
 • ​​ wilt leren om een pure aanwezige coach te zijn zonder schild, maskers of trucjes. En dat vraagt bereidheid om jezelf te kennen, tot in de diepte, en ook je minder mooie kanten te verwelkomen

​En het is een cadeautje voor jou, omdat Boel Bewust ​al weer 7 jaar bestaat, en ik daarom deze workshop kosteloos aanbied!

​De afgelopen 7 jaren waren magisch en hebben mij enórm laten groeien. Ik heb héél veel geleerd en ben nog steeds tomeloos nieuwsgierig en gepassioneerd over het coachvak, maar heb wel mijn eigen kijk erop gekregen. Ik zie de belemmeringen van het vakgebied, waarin er soms vanuit ​een afstandelijke rol gecoached wordt en patronen juist bevestigd worden die juist doorbroken willen worden. 

In deze jaren heb ik dan ook geleerd dat niet alleen je hond of kind een spiegel voor je is, maar zéker ook je bedrijf. 

​Ik heb ontdekkingen mogen doen over mijzelf die ik anders nooit had kunnen ontdekken. Hoe ik van coaching vanuit mijn hoofd, met vooraf bedachte sessies ben uitgeroeid naar een coach die volledig vaart op de kracht van intuïtie​ en deze feilloos weet in te zetten, gecombineerd met de kennis uit alle jaren. 

Daarom heb ik deze workshop met liefde voor jou ontwikkelt, zodat ook jij ​leert zakken uit je hoofd en kunt uit groeien tot een krachtige coach met vertrouwen en intuïtie als kracht! 

In deze online workshop 

 • neem ik je mee waar jij jezelf nog blokkeert om vol vanuit je intuïtie te coachen.
 • ​hoe je dit kunt helen om je sessies moeitelozer en diepgaander te krijgen.
 • ​geef ik je een super helder, praktisch en herkenbaar overzicht mee dat (ook) toepasbaar is voor jouw cliënten om te kunnen herkennen waar en hoe er blokkades opgebouwd worden in het leven.
 • gaan we samen met elkaar de eerste stap maken om vanuit een gevoel van heelheid jezelf als coach te kunnen zien en neerzetten.
 • leer je zelfs jouw schaduwkant als kracht in te zetten binnen jouw werk, zodat je altijd precies goed bent voor zowel jezelf als je klanten.
Wat een inspirerende workshop Jelien..dankjewel​ <3

​Nu geniet ik van ​e​en heerlijke staat van zijn, als een kabbelend bergbeekje met de zon op m'n snoet...

K​arin, docent 


​​​​De laatste tijd kom ik veel coaches tegen die zichzelf zichtbaar willen maken met online workshops. Keer op keer logde ik dan na enige minuten weer teleurgesteld uit. 

Mijn kritische stuk keek mee toen je van start ging en eigenlijk was het na een paar minuten al duidelijk dit is waar het bij mij omgaat. ​Hier ga ik inzichten ontdekken en mijzelf nieuwe vragen stellen om te kunnen leren. ​


Dit is voor het eerst dat ik nu ook als coach over dit stuk van jou heb mogen leren en begrijpen.

​​L​iseth Bakker, coach


Hoe gaat het te werk:

​Schrijf je in via de link en je ontvangt toegang tot een besloten pagina. Hier vind je de video met de workshop, 1,5 uur inspiratie over het inzetten van jouw intuïtie. Daarnaast vind je een schematische weergave van de Reis van Bewustzijn, die laat zien hoe het ontstaan van blokkades werkt.  Ook krijg je nog een leuke BONUS.

​Wie ben ik? 

Ik ben Jelien Lammers en met mijn bedrijf Boel Bewust werk ik aan een wereld vol liefdevolle spiegels, bewustzijn in de non-dualiteit en krachtig persoonlijk leiderschap.

Al mijn werk, zo ook deze workshop en wat jij eruit kunt halen, is geworteld in deze pijlers:

 1. Creëren van een groot gevoel van oké zijn; voor ​​anderen én jezelf.
 2. Gelijkwaardigheid als basis; er is niemand meer of minder dan jij.
 3. Dankbaarheid voor wie je bent en alles wat daarbij hoort; zowel mooi als lelijk.
 4. Er hoeft niet iets gefixt te worden; aan niemand.
 5. Diepe verbinding vanuit een vrij en open hart; met een stevig fundament in eigen doorvoelde levenservaringen.
 6. Ruimte voor humor; omda​t jezelf ontwikkelen al serieus genoeg is.


Verlang jij er ook naar om meer vanuit vertrouwen en intuïtie te coachen... Meld je dan aan! ​

>