Seminars

Ieder jaar organiseert Boel Bewust minimaal 2 seminardagen.

Open voor die een ieder die zich graag wilt verdiepen op het vlak van ‘de mens’ en open staat om meer over zichzelf te leren.

Het belangrijkste van krachtig  intuïtieve coaches is dat zij in staat zijn om op een diepere laag te voelen waar de ingang zit voor verandering. Transformatie om de klant/cliënt verder te helpen, dat voorbij gaat aan coach- of trainingstools en methoden.

Ieder seminar staat in het teken van een ander thema. Een belangrijk onderdeel dat altijd terug komt is het bespreken van casussen. Je wordt ook gevraagd een casus in te brengen van te voren, zodat de verdieping direct richting de praktijk toegepast kan worden.

Twijfel je; neem dan contact op!

Ik wil meer weten over het seminar! >>

Omgeving: De Heeren van Wolfersveen, Zelhem.

Tijd: 10 – 16 uur

Inclusief vegetarische lunch

Kosten: €125,- (ex btw), tot 1 september geldt een vroegboekprijs van €95,- (ex btw)

DATA 2018:

Zondag 23 september 2018

DATA 2019

Volgt!

Thema 23 september

‘Zachter werken voor krachtigere resultaten’.

We kunnen het vaak zo goed; hard werken! Zeker wanneer je vanuit je passie onderneemt is het verleidelijk om hard aan de bak te gaan. Resultaten van jouw coaching of begeleiding die dan tegenvallen komen extra hard aan.

Op deze dag neem ik jullie mee in wat er nu precies afspeelt, wat maakt dat je zo hard werkt, wat triggert de ander, wat doe jij zelf hierin? Om vervolgens te onderzoeken wat nodig is om jou zo ontspannen mogelijk te kunnen laten werken, zodat jij meer energie en plezier overhoudt in jouw werk!

Er is veel ruimte voor ervaringsgerichte oefeningen, waardoor je tot in je kern bewust wordt wat jij kunt doen om bij jouzelf te blijven in contact met anderen. Je zult jouw triggers leren herkennen en zo vat krijgen en jouw innerlijke leiding versterken.

Er is tijd voor het bespreken van casussen die helpen om inzichten te krijgen in de dynamieken tussen jezelf en de klant, waardoor je eerder kunt ingrijpen en kunt bijsturen, waardoor je minder energie verliest en meer regie houdt!

Ik meld mij aan! >>