Sessie

Deze sessie is een eenmalige optie, om uit te kristalliseren wat jij nu op dit moment nodig hebt. ​

In één uur tijd ​onderzoeken we of live (in Drempt Gld) of online via Skype of Whats app video bellen samen jouw vraag, je wens, je ideeën over wat jij nodig hebt en waar jij momenteel in vast loopt. Dat kunnen bijvoorbeeld vragen zijn als: waarom ben ik toch steeds zo onzeker in mijn sessies, ik lek zoveel energie weg in mijn bedrijf of hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien, maar kunnen ook meer persoonlijke vragen zijn. Ik stem af, voel mee, spiegel je liefdevol waardoor jij direct helder en zuiver kan zien en voelen wat jij nodig hebt.

Soms ​kan iemand denken een heel traject nodig te hebben, maar met 1 sessie er al zoveel bewustzijn heeft, dat het probleem zich direct op heeft gelost. Maar ook maak ik mee dat mensen de opleiding willen doen maar eerst persoonlijk nog wat uit te werken hebben. Soms wordt dat een persoonlijk traject bij mij of iemand anders. En alles is goed! 

Deze sessie helpt om niet zomaar ergens in te stappen, maar precies te kunnen voelen wat jij nodig hebt. Zeker als coach-van-de-coach werk ik met mensen die al een groot bewustzijn hebben, het is dus ​mijn vak om keer op keer de verdieping te creëren. Ik vind het belangrijk om zuiver en integer te blijven werken. En in één sessie ontstaat er al zoveel inzicht, bewustwording en ruimte, dat je precies helder weet wat jij te doen hebt en wat jij daarvoor nodig hebt.

​Als je daarna nog verder met mij aan de slag wilt worden de kosten van dit gesprek vrijgesteld. 

Hoe het werkt:​

  • ​Vul onderstaand formulier in, dan ontvang je van mij ​opties om de afspraak in te plannen. D​it kan live in Drempt (Gld), of via Skype/Whats app video bellen.
  • ​​Ik spiegel jou ​één uur lang liefdevol in ons gesprek, zodat jij direct met nieuwe inzichten weer verder kunt.
  • Na afloop plannen we een terugbel moment in om te horen hoe deze sessie heeft doorgewerkt voor jou en waar ​(en of!) er nog een behoefte ligt voor jou. 

​Deze kernsessie is ​kosteloos als je besluit hierop het opleidingstraject ​of een persoonlijk traject te willen volgen. ​Heb je aan deze sessie al voldoende gehad? Dan betaal je voor deze kernsessie een vergoeding van € 75,- (ex 21% btw).


De sessie gaf mij genoeg handvatten om anders tegen die "belemmeringen" aan te kijken en ze los te laten.


Jelien is een heel fijn en prettig persoon. Ze straalt rust uit, is duidelijk en weet de juiste vragen te stellen om dingen helder te krijgen. 


Dankjewel Jelien voor je fijne gesprek!


​Odette Meijer ​KynoPlus


​​​In een individuele sessie heeft Jelien me geholpen om mij met mijn​ Zwerfhondenschool in de kracht te zetten vanuit mijn visie. Telefonisch kreeg ik na afloop nog een aantal tips voor de praktische uitwerking.

Jelien, heel erg bedankt voor je hulp, je integerheid en empathie. Je hebt me tot nadenken gezet en me geholpen in het bepalen van de koers.


​Michel Berendsen - ​Zwerfhondenschool


​Jelien heeft mij laten zien dat alles wat ik nodig had om te veranderen al in mijzelf zat.


Met haar warme, open manier van coachen zette ze me in de eerste sessie al volledig terug in
mijn kracht.


Hiermee heeft ze mijn leven in korte tijd zowel zakelijk als privé enorm veranderd en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar.


​Ewald Nagels - ​ENCoach


>