Sessie

Als je vastloopt, heb je een beetje lef nodig om uit je eigen cirkeltje te komen. Je wilt dat allang, maar weet alleen nog niet hóe. Dus blijf je jouzelf maar afvragen wat je n​u precies nodig hebt. Maar als je dat had geweten, had je het allang georganiseerd, toch?! 🙂 

Dus heb je L.E.F. nodig. - een portie ​Liefde, Eerlijkheid en Flinkheid.

De moed om onder ogen te komen wat er nu precies speelt. Niet wat jezelf al had bedacht, maar een laagje dieper. Met milde ogen kunnen kijken naar wat jouw patroon is, zodat jij weer verder op weg kunt. Dat lukt niet zo goed alleen. Daar is het fijn voor om samen te kijken. Zo blijf je uit je eigen valkuilen, en vooral uit je eigen zelfafwijzing. ​Dan kan in alle eerlijkheid bekeken worden waarop jij nou bijvoorbeeld energie lekt, wat maakt dat je stappen niet durft te zetten, of waar je precies in vast loopt.  

​Pas dan weet én voel jij precies wat jij nodig hebt en kun je weer vanuit ontspanning ​en helderheid verder.

In één uur tijd ​onderzoeken we of live (in Drempt Gld) of online via Skype of Whats app video bellen samen jouw vraag, je wens, je ideeën over wat jij nodig hebt en waar jij momenteel in vast loopt. ​Live nog steeds mogelijk, waarbij we ​de regels ​naleven rondom de Corona maatregelen. 

Daar geeft deze sessie jou richting in. Deze sessie is ook heel goed geschikt als je voelt dat ik je ergens bij kan helpen, maar je nog niet precies weet wát (en hoe ;-)).  

Het kan zijn dat je na deze sessie ontdekt dat je graag samen verder wilt werken mij, dan bespreken we vrijblijvend de vervolg​opties, afhankelijk van jouw ​vraag, behoefte en wensen​. ​Als je daarna nog verder met mij aan de slag wilt worden de kosten van dit gesprek vrijgesteld.

Hoe het werkt:​

  • ​Vul onderstaand formulier in, dan ontvang je van mij ​opties om de afspraak in te plannen. D​it kan live in Drempt (Gld), of via Skype/Whats app video bellen.
  • ​​Ik spiegel jou ​één uur lang liefdevol in ons gesprek, zodat jij direct met nieuwe inzichten weer verder kunt.
  • Na afloop plannen we een terugbel moment in om te horen hoe deze sessie heeft doorgewerkt voor jou en waar ​(en of!) er nog een behoefte ligt voor jou. 

​Deze kernsessie is ​kosteloos als je besluit ​hierop verder samen​ een traject aan te gaan. ​Heb je aan deze sessie al voldoende gehad? Dan betaal je voor deze ​lefsessie een vergoeding van € 75,- (ex 21% btw).


De sessie gaf mij genoeg handvatten om anders tegen die "belemmeringen" aan te kijken en ze los te laten.


Jelien is een heel fijn en prettig persoon. Ze straalt rust uit, is duidelijk en weet de juiste vragen te stellen om dingen helder te krijgen. 


Dankjewel Jelien voor je fijne gesprek!


​Odette Meijer ​KynoPlus


​​​In een individuele sessie heeft Jelien me geholpen om mij met mijn​ Zwerfhondenschool in de kracht te zetten vanuit mijn visie. Telefonisch kreeg ik na afloop nog een aantal tips voor de praktische uitwerking.

Jelien, heel erg bedankt voor je hulp, je integerheid en empathie. Je hebt me tot nadenken gezet en me geholpen in het bepalen van de koers.


​Michel Berendsen - ​Zwerfhondenschool


​Jelien heeft mij laten zien dat alles wat ik nodig had om te veranderen al in mijzelf zat.


Met haar warme, open manier van coachen zette ze me in de eerste sessie al volledig terug in mijn kracht. 


Hiermee heeft ze mijn leven in korte tijd zowel zakelijk als privé enorm veranderd en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar.


​Ewald Nagels - ​ENCoach


>