Snel terug in je flow

  • ​Je hebt lef en wilt meer uit jezelf en jouw leven halen. 
  • Je voelt dat er net iets niet helemaal kloppend is in je leven of werk, dat het niet helemaal stroomt.
  • Je hebt net ff dat tikkie nodig hebt om dingen weer kloppend te maken en jouw unieke pad te vervolgen.
  • Je staat misschien voor een keuze, ​maar vraagt je af wat precies bij jóu klopt. 
  • Je wilt helderheid over je vervolgstappen en vindt het heerlijk om liefdevol, diepgaand en voluit gespiegeld te worden. 
  • Je weet ook dat dat samen met iemand veel krachtiger is dan alleen. 

Op deze ontdekkingsreis, die in totaal 3 weken duurt, gaan we samen op avontuur. Poetsen we weer op wat je diep van binnen weet, verfrissen we het contact met je verlangen en boren die onuitputtelijke bron van kracht en creatie in jouzelf aan. 


We onderzoeken wat jouw verlangen precies is. En dan bedoel ik dat verlangen dat diep vanuit jouw buik komt borrelen, zonder dat je hoofd er iets van heeft gemaakt. We ontdekken waarin jij belemmerd wordt om dit volledig te leven en uit te dragen.

Hoe werkt het

​Je komt één dagdeel hier in de sfeervolle ruimte in Drempt (Gld). In deze 3 uur hebben we alle rust en tijd om zowel op jouw persoonlijke stuk in te gaan, als het praktische aspect van jouw vraag. Zo duiken we éérst naar binnen, om vanuit daar weer naar buiten te keren.

Na deze drie uur durende bijeenkomst spreken we elkaar 3 weken later weer via een telefonische coachcall. Hierin kun je alles nog terug vragen, blikken we nog verder vooruit en kun je nog gebruik maken van mijn brein met een overvloed aan ideeën. In de tussenliggende 3 weken ben ik volledig beschikbaar voor jouw ingevingen, checkvragen, inzichten, het delen van twijfels, verwondering en successen.

Je bent bij mij aan het juiste adres:

  • ​​Als jij weet dat het leven precies zo werkt, eerst naar binnen, dan naar buiten, om afgestemd te blijven en geen stappen over​ wilt slaan in jouw unieke creatieproces.
  • ​Als je weet dat het antwoord alleen in jouzelf te vinden is, maar vindt het wel fijn om liefdevol en doortastend gespiegeld te worden zodat je stevig kunt staan voor jouzelf als je weer de wijde wereld intrekt.
  • ​Als je zin hebt om je creatieve, intuïtieve, wonderlijke zelf weer te herontdekken en alle ruimte te geven.

​En natuurlijk snap ik het als je even wilt overleggen of dit precies voor jouw vraag ook geschikt is. Bel me dan even op 0630087849, dan denk ik vrijblijvend met jou mee zodat jij de keuze kunt maken die helemaal kloppend en passend is voor jou en jouw vraagstuk. 

>