BoelBewust
Shares

Wat zeggen anderen over mij?

Shares

Wat zeggen anderen over Jelien? 

Het was een woelige tijd, maar ik ben blij dat ik nu sta waar ik sta! Beetje fier ook op al die moeilijke keuzes die gemaakt zijn. 
Ik geef de opleiding een 10, want ik heb nog geen seconde spijt gehad van de investering. 
IK was het waard!”

​Annelies de Paep, Wablaf, België

Jelien heeft mij laten zien dat alles wat ik nodig had om te veranderen al in mijzelf zat. Met haar warme, open manier van coachen zette ze me in de eerste sessie al volledig terug in mijn kracht. Hiermee heeft ze mijn leven in korte tijd zowel zakelijk als privé enorm veranderd en daarvoor ben ik ontzettend dankbaar.

​Ewald Nagels, ENcoach

​Dorine Tan, Dream Unlocked

​Het Spiegelpakket heeft voor mijzelf zoveel gebracht en bevestigd! Voor zowel mijzelf als binnen het coachen levert het werken met de ankers en de vragen input voor zelfonderzoek. De ervaringsoefeningen die inzichten geven in weerstanden, strategieën, groot en klein, allergieën en spiegels, ook binnen de gezinsdynamiek van de coachee maken enorm bewust. Ik geef het zo graag weer door in mijn sessies! Dank je wel!

​Esther Visser, MeerJij

>